Hei, hei. Tenkte jeg måtte komme med en liten oppdatering på åpningstidene.

Som de fleste forhåpentligvis har fått med seg, studerer jeg fulltid og driver butikk som en hobby ved siden av.

Jeg har til nå hatt undervisning onsdager og torsdager. Det ene faget jeg tar dette semesteret begynte ikke før i dag, og siden det er et praktisk fag som går kun over 8 uker, har jeg nå undervisning hver dag mandag til fredag fra 10-14/16. det sier seg jo da at det blir vanskelig å holde åpen fysisk butikk i samme tidspunkt.

Derfor vil jeg kun holde åpent lørdager fra 10-16 frem til jeg er ferdig med eksamen den 18. juni.

Nettbutikken holder åpent som vanlig, og ved avtale kan jeg åpne butikken fysisk. Om du ønsker å hente varene lokalt, vil jeg legge bestillingen din inne hos Nille for avhenting der 😊