Hei, hei 🙂

Her kommer litt informasjon om hvem jeg er og min historie.

Jeg heter Ellen og 2018 startet jeg bedriften M.E and mum. Navnet kommer fra dattera mi som heter Mathea Emilie.

Jeg begynte å sy som en hobby når Mathea var liten og etter hvert begynte jeg å sy til meg selv også.  Etter å ha sydd noen år, ble jeg bitt av vinyl bastillen, og en ny hobby ble til. Jeg begynte å trykke vinyl på klær og handlenett. Jeg fikk stadig flere oppdrag på å lage merchandise til små band og aktører, og i 2021 gikk jeg til innkjøp av sublimeringsprinter. Så nå kan jeg lage trykk på alt fra tekstiler til kopper, fat, mobildeksler o.l. 

Er du interessert i å bestille i større kvantum, så send en e-post til  post@meandmum.no for pristilbud.

 

Jeg er også forhandler av blanke artikler som tekstiler, bamser, refleksvester og tepper som kan trykkes på. Om jeg ikke har på lager, kan dette bestilles inn. Ta kontakt på e-post eller send en melding via messenger for å bestille

Ellers vil jeg bare få takke for at du tok deg tiden til å besøke siden min, og jeg håper du finner noe du liker 🙂

 

 

Annelies W. Holte

– God oppfølging ved bestilling og underveis
– Tar hensyn til kundens ønsker under selve syprosessen
– Jobber raskt og nøye
– Profesjonell sending
– Serviceinnstilt og hyggelig, lett å kommunisere med
– Overkommelig pris for ekte håndverk

Ingvild Hamnaberg

Eg har sett og opplevd kleda ?
stoffet som blir sydd i er bærekraftig og av kvalitet…tåler meir enn 20 vask uten at det blir slitt ? Elefantbuksa er flittig brukt og held seg godt både i bruk og vask. ein favoritt!
Heimelaga og kortreist kvalitet!

Aileen Rose Romanes

Fine og unike produkter.Anbefales!???