Hei, hei 🙂

Her kommer litt informasjon om hvem jeg er og min historie.

Jeg heter Ellen og 2018 startet jeg bedriften M.E and mum. Navnet kommer fra dattera mi som heter Mathea Emilie.

Jeg begynet å sy som en hobby, og jeg begynte med å sy klær til Mathea og etterhvert begynte jeg å sy barneklær og skreddersydde dameklær på bestilling. Jeg valgte å gjøre det på denne måten, siden jeg synst det er greit å ikke ha alt ferdig. Jeg jar sett at kunder ofte vil ha i annen størrelse eller annet stoff så da vil jeg heller vise frem litt av det jeg syr, og du som kunde kan være med i prosessen med å finne det perfekte stoffet for deg.

Når det gjelder å sy til voksne er dette skreddersydd etter nettopp dine mål, så du
vil da få noe som vil passe helt perfekt for nettopp deg, hva er vel ikke bedre enn det?

Nå under coronapandemien ble, som vi alle vet, alt av julemesser og marknader avlyst, så da bestemte jeg meg for å høre med det lokale kjøpesenteret om å få ha pop-up butikk før jul. Dette resulterte i at jeg fikk spørsmål om å åpne fast systue på senteret. Etter å ha gått litt i tenkeboksen, bestemte jeg meg for å hoppe i det og gjøre dette. En ting jeg merket da jeg hadde pop-up butikken var den store etterspørselen av stoffer, så da bestemte jeg meg for at skal jeg gjøre dette, må jeg gjøre det ordentlig. Jeg har derfor blitt forhandler av Paapii design sine flotte stoffer, Prym sine praktiske sytilbehør og mønster av Ida Victoria og Jubel & Baluba.

Siden jeg driver bedriften ved siden av fulltidsstudier og jeg sitter med aleneansvaret for dattera mi, har jeg dessverre ikke det støreste budskjettet. På grunn av dette har jeg valgt å ta inn noen få av hvert eksemplar, og kjører forhåndsbestilling på enkelte produkter.

Ellers vil jeg bare få takke for at du tok deg tiden til å besøke siden min, og jeg håper du finner noe du liker 🙂

 

 

Annelies W. Holte

– God oppfølging ved bestilling og underveis
– Tar hensyn til kundens ønsker under selve syprosessen
– Jobber raskt og nøye
– Profesjonell sending
– Serviceinnstilt og hyggelig, lett å kommunisere med
– Overkommelig pris for ekte håndverk

Ingvild Hamnaberg

Eg har sett og opplevd kleda ?
stoffet som blir sydd i er bærekraftig og av kvalitet…tåler meir enn 20 vask uten at det blir slitt ? Elefantbuksa er flittig brukt og held seg godt både i bruk og vask. ein favoritt!
Heimelaga og kortreist kvalitet!

Aileen Rose Romanes

Fine og unike produkter.Anbefales!???