Først må jeg bare få si tusen takk til dere som har lagt inn forhåndsbestillinger. Jeg setter utrolig pris på det.

Som mange av dere kanskje har fått med dere nå, er jeg alenemamma og student på fulltid. Som dere sikkert skjønner var oppstart budsjettet mitt lik null når jeg åpnet butikken nå i februar, og jeg er sikker på at mange av dere tenker: «hvorfor starte butikk når du ikke har penger til det» og det var fordi jeg hadde absolutt ingen planer om å åpne butikk nå, og spesielt ikke under en pandemi 😅 jeg vil fortelle litt mer om historien min lenger nede for de som ønsker å lese denne 😊

Så når det gjelder forhåndsbestillingene, er disse bestilt men ikke betalt. Og for at jeg skal få betalt disse ordrene har jeg lagt de ut som forhåndsbestilling. Men for å få de tilsendt er jeg avhengig av å få inn nok bestillinger. Sånn som det ser ut per i dag, er det stor sannsynlighet for at jeg må avbestille disse siden jeg dessverre ikke har fått inn nok bestillinger. Jeg håper derfor at ser du noe du liker, så legg inn en bestilling ❤️

For de som ønsker å lese om veien min fra hobby syer til å åpne butikk kommer den her: i desember 2020 ble som vi alle vet alle julemesser og markeder avlyst. Siden jeg hadde juleferie fra begynnelsen av desember, fant jeg ut at noe måtte jeg da finne på. Jeg tok derfor kontakt med det lokale kjøpesenteret for å høre om jeg ikke kunne få lov til å ha en liten pop up butikk. Og det var jo ingen problem 😊 så da pakka jeg sammen symaskinen mine, stofflageret mitt og alt jeg hadde sydd ferdig og satte opp butikken min. Plutselig var det flere som kom inn og spurte om jeg kanskje kunne fikse et hull i ei jakke, sette i lommer i en genser, legge opp en bukse osv.

Etter noen dager kom senterlederen bort til meg og spurte om jeg ikke hadde lyst til å kanskje ha fast systue på senteret, noe jeg etter litt tenketid sa ja til.

En ting jeg la merke til når jeg stod der med min lille pop up butikk var etterspørselen av om jeg solgte stoff, noe jeg selvfølgelig ikke gjorde, men at jeg også savnet å ha et tilbud i området som solgte stoff. Jeg bestemte meg derfor for å prøve å ta inn et lite utvalg av stoffer. Jeg tok kontakt med Paapii design i Finland og plutselig hadde jeg en forhandler konto. Men får å kunne handle måtte jeg få inn penger. Jeg satte i gang en spleis, men dessverre var jeg ikke i nærheten av de 50.000 jeg hadde satt som mål. Når stor stipendet kom inn i januar la jeg inn en liten bestilling for å komme i gang.

Stoff lageret jeg startet opp med

Jeg fikk etterhvert spørsmål om jeg ville ta over et varelager der jeg betaler etterhvert som jeg selger, noe som passert meg supert. Jeg fikk da et større utvalg av stoffer å tilby kundene mine.

Her hadde jeg fått inn stoffene fra vare lageret. Reolene var mye mindre enn jeg trodde da jeg bestilte de 😅

Siden jeg nå hadde fått inn litt forskjellige stoffer måtte jeg så klart få inn litt sytilbehør i samme slengen, og kanskje litt mønster også. Så da tok jeg kontakt med Ida Victoria og Gyldendal og plutselig var mønstre også på plass.

Det nyeste mønsteret til Ida Victoria, Siri

Jeg må ærlig innrømme at jeg føler jeg kanskje har tatt litt vann over hodet (er det ikke det man sier??) men jeg tenkte med meg selv at skal jeg gjøre dette må jeg gå all in eller bare la vær å gjøre det, også håper jeg bare at så mange som mulig vil være med å støtte meg. Og du? Jeg setter stor pris på om du tagger meg i ting du lager av stoffene du kjøper hos meg 😊 og skulle du være interessert i å starte et samarbeid send meg en melding eller legg igjen en kommentar 😊

Her har jeg fått på plass nye reoler til stoffene
Og bruker heller de gamle til sytilbehør